Śladem lat ubiegłych, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców kontynuuje cykl konferencji pt. „Akademia Food-Lex- jakość i bezpieczeństwo żywności”.
Szanowni Państwo,
Już po raz siódmy Federacja zaprasza do udziału w tegorocznej konferencji, która odbędzie się w dniach 23-24 maja 2018 r. w Hotelu Afrodyta Business &Spa w Radziejowicach koło Warszawy.
Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.
W programie m.in.:
- dodatki
- zanieczyszczenia
- opakowania
- zmiany przepisów
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP przewidzieliśmy zniżki:
- Koszt udziału dla pracowników firmy lub organizacji członkowskiej PFPŻ ZP to to jedynie 1530 PLN+VAT(opcja z noclegiem w pokoju jednoosobowym)
Cena netto wynika z typu uczestnictwa – przy zgłoszeniu do 30 marca 2018 r.
Szczegółowy program konferencji zostanie opublikowany w kwietniu.
Zapraszam do zarezerwowania terminu do udziału w konferencji ze względu na fakt, że liczba miejsc jest ograniczona.
Informacja na temat konferencji na stronie PFPŻ ZP: https://www.pfpz.pl/index/?id=2109366d68770c5528aa56705516f364
FORMULARZ REJESTRACYJNY dostępny pod linkiem:
https://www.pfpz.pl/rejestracja/?lang_id=1&id_event=12&f_rodzaj=1
W przypadku pytań prosimy o kontakt:
Monika Jonczak
Dyrektor Marketingu
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
tel.+48 22 830 70 55
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl