111 producentów rolnych i zakładów przetwórczych z certyfikatem jakości żywności QAFP
15.01.2018111 producentów rolnych i zakładów przetwórczych ma certyfikat Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP, który jest gwarancją, że wyprodukowana w tym systemie żywność, np. wieprzowina, drób czy wędliny były kontrolowane na każdym etapie produkcji i jest najwyższej jakości.
czytaj dalej
Wiesław Różański, prezes UPEMI: Spożycie wędlin premium dynamicznie rośnie
25.09.2014Od kilku lat obserwujemy wzrost świadomości konsumentów wędlin. Skutkiem tego są zmiany w trendach zakupowych polskiego klienta – mówi serwisowi portalspozywczy.pl Wiesław Różański, prezes Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI).
czytaj dalej
Wietnamczycy i Koreańczycy interesują się polskim mięsem
07.08.2014Branża mięsna liczy na zainteresowanie zakupem polskiej wieprzowiny i wołowiny ze strony Wietnamu i Korei Płd. Ma do tego przekonać wizyta delegacji biznesmenów z tych krajów w polskich zakładach mięsnych.
czytaj dalej
Prezes UPEMI dla Polskiego Radia
05.08.2014Wiesław Różański, prezes UPEMI opowiada na temat eksportu polskiego mięsa oraz kampanii "Jakość i tradycja europejskiego mięsa".
czytaj dalej
Jesteś na 1 z 1 stron
Znaleziono 4 wiadomości
Znaleziono 4 wiadomości